Paštéty a Výrobky z bravčovej masti

Výrobky sú vyrobené z mäsa tej najvyššej kvality a neobsahujú lepok.

škvarená masť voľná

Rodinná paštéta

Pamätáte si tie časy, kedy ste v obchode kúpili jemnú paštétu a tá voňala a chutila po mäse?
Rodinná paštéta je ideálnym príkladom vareného výrobku, pri ktorom namiešanie toho správneho pomeru bravčového mäsa, pečene a korenín je akýmsi druhom umenia. Jemná chuť si získa vaše chuťové poháriky.

Tento výrobok obsahuje lepok

Balenie:
150 g

 

škvarená masť voľná

Oškvarková paštéta

Paštéty v minulosti patrili ku kráľovským pokrmom. Oškvarková paštéta vyniká spojením mäsa, oškvarkov
a korenín vymiešaných do jemného lahodného krému.

Balenie:
150 g

ochutená masť s mäsom a chilli

Ochutená masť s údeným mäsom a chilli

Tradičná škvarená bravčová masť dochutená poctivým jemne mletým údeným mäsom a chilli korením. Jedinečné spojenie, ktoré dodáva klasickej bravčovej masti netradičnú nátierkovú chuť.

Balenie:
250 g

ochutená masť s mäsom a cesnakom v konzerve

Ochutená masť s údeným mäsom a cesnakom v konzerve

Termosterilizovaná mäsová konzerva z bravčovej masti
a údeného mäsa, ochutená tým najklasickejším slovenským korením – cesnakom.

Balenie:
250 g

škvarená masť voľná

Škvarená masť ako z domu

Škvarená masť – ľudovo nazývaná „šmalec“ je kvalitný živočíšny tuk, ktorý je tradičným produktom domácich zabíjačiek. Patrí do skupiny jedlých živočíšnych tukov, ktoré spoločne so sacharidmi a bielkovinami tvoria základné živiny potravín. Je ideálna na smaženie, vyprážanie a fritovanie, pretože sa neprepaľuje tak, ako niektoré oleje. Odporúčaná dávka odborných lekárov, ktorí ju prirovnávajú k olivovému oleju, je 100 g denne na dospelého jedinca.

Balenie:
voľné

škvarená masť ako z domu

Škvarená masť ako z domu

Škvarená masť – ľudovo nazývaná „šmalec“ je kvalitný živočíšny tuk, ktorý je tradičným produktom domácich zabíjačiek. Patrí do skupiny jedlých živočíšnych tukov, ktoré spoločne so sacharidmi a bielkovinami tvoria základné živiny potravín. Je ideálna na smaženie, vyprážanie a fritovanie, pretože sa neprepaľuje tak, ako niektoré oleje. Odporúčaná dávka odborných lekárov, ktorí ju prirovnávajú k olivovému oleju, je 100 g denne na dospelého jedinca.

Balenie:
400 g

ochutená masť ako z domu s pažítkou a cibuľou

Ochutená masť ako z domu s pažítkou a cibuľou

Tradičná škvarená bravčová masť dochutená cibuľkou a voňavou pažítkou.

Tento výrobok obsahuje lepok

Balenie:
250 g

 

ochutená masť ako z domu s chilli a pažítkou

Ochutená masť ako z domu s chilli a pažítkou

Tradičná škvarená bravčová masť dochutená ostrou chuťou chilli a voňavou pažítkou.

Balenie:
250 g

gazdovská masť s oškvarkami

Gazdovská masť s oškvarkami

Živočíšny tuk v kombinácii s čerstvými oškvarkami je dokonalou pochúťkou k čerstvému chlebu alebo hriankam. Bravčová masť je výborná na vyprážanie, pretože sa neprepaľuje tak, ako niektoré oleje. Oškvarky sú vynikajúce teplé, alebo ako surovina do nátierky, preto ich zlúčením vzniká jedinečná nezameniteľná chuť.

Balenie:
400 g