Hotové jedlá z konzervy

Výrobky sú vyrobené z mäsa tej najvyššej kvality a neobsahujú lepok.

bravčové na paprike

Bravčové na paprike

Termosterilizovaná mäsová konzerva z bravčového mäsa a sterilizovanej papriky je spojením chuti mäsa a zeleniny v jedinečnom výrobku. Kombinácia bravčového chudého mäsa a štipky korenia. Receptúru sme vymámili od vychýrenej gazdinky.

Balenie:
420 g

bravčový guľáš

Guľáš bravčový

Bravčové mäsko popražené na cibuľkovom základe, dochutené paprikovým korením, termosterilizované. Nenahraditeľný rýchly obed alebo večera, ideálne na cesty.

Balenie:
420 g

bravčové vo vlastnej šťave

Bravčové vo vlastnej šťave

Krehké, mierne vláknité mäso v kombinácii s koreninami v aspiku sú dokonalou pochúťkou našich starých otcov, zvyknutých na prvotriednu kvalitu. Naša termosterilizovaná mäsová konzerva spĺňa nároky aj najnáročnejších gurmánov.

Balenie:
420 g

hovädzie vo vlastnej šťave

Hovädzie vo vlastnej šťave

Termosterilizovaná mäsová konzerva z hovädzieho mäsa a korenia sa vyznačuje kompaktným celkom, na povrchu zaliatym vývarom bielej až žltkastej farby. Obsahuje veľké kusy mäsa.

Balenie:
420 g

klobásová zmes

Klobásová zmes

Príjemná vôňa a chuť duseného bravčového mäsa
s rascou nenechá chladným žiadneho jedáka. Termosterilizovaná mäsová konzerva je obľúbenou regionálnou pochúťkou v údolí Braniska, ktoré je známe pestrosťou svojich chutí miestnych výrobcov mäsových výrobkov.

Balenie:
420 g

klobásová zmes

Ochutená masť s údeným mäsom a chilli v konzerve

Tradičná škvarená bravčová masť dochutená poctivým jemne mletým údeným mäsom a chilli korením. Jedinečné spojenie, ktoré dodáva klasickej bravčovej masti netradičnú nátierkovú chuť.

Balenie:
250 g

klobásová zmes

Ochutená masť s údeným mäsom a cesnakom v konzerve

Termosterilizovaná mäsová konzerva z bravčovej masti a údeného mäsa, ochutená tým najklasickejším slovenským korením – cesnakom.

Balenie:
250 g