Chlieb

Výrobky pre Vás pečieme poctivo od základu, nie z polotovarov.

chlieb gazdovský

Chlieb gazdovský

Tento náš poctivý prémiový chlieb vydrží mäkký celý týždeň a tak sa s ním smelo môžete vybrať na viac dní na chatu, či k moru. Vďaka pridaným zemiakom má mimoriadnu chuť a jemnú štruktúru. Okrem bielej múky obsahuje aj čiernu ražnú múku, čím získava nielen výnimočnú chuť, ale aj farbu.

Gramáž
900 g

chlieb gazdovský

Chlieb gazdovský - okrúhly

Tento náš poctivý prémiový chlieb vydrží mäkký celý týždeň a tak sa s ním smelo môžete vybrať na viac dní na chatu, či k moru. Vďaka pridaným zemiakom má mimoriadnu chuť a jemnú štruktúru. Je v ňom použitá okrem bielej múky aj čierna ražná múka, čím získava nielen výnimočnú chuť, ale aj farbu.

Gramáž
500 g

chlieb pšenično špaldovo ražný

Chlieb pšenično-špaldovo-ražný

Chlebík už v názve má uvedené, z akých druhov múky je zložený, čím je pravou delikatesou a zároveň zdravou alternatívou pre každého. Jeho chrumkavá kôrka a jemne kyslá chuť láka k maškrteniu a následným poklonám pre našich pekárov.

Gramáž
500 g

širocký chlieb tmavý

Širocký chlieb tmavý

Aj tento chlieb je ponúkaný zákazníkom s veľkou pokorou a zároveň hrdosťou na kus dobre odvedenej práce. Podľa odozvy z trhu pomer bielej a ražnej múky vytvoril u niektorých zákazníkov závislosť na tomto výrobku. Zlatistá kôrka a prirodzený tmavší vzhľad mäkkej voňavej striedky je neodolateľným magnetom.

Gramáž
900 g / 430 g

chlieb širocký svetlý

Širocký chlieb svetlý

Pri príprave tejto receptúry sme vychádzali z postupov našich starých mamičiek a chceli sme vytvoriť hustý chlieb z bielej a ražnej múky. Naša snaha je každodenne odmeňovaná veľkým predajom a vernosťou zákazníkov.

Gramáž
900 g / 430 g

chlieb slnečnicový špeciálny

Chlieb slnečnicový špeciálny

Snaha o zdravšie stravovanie nás priviedla k príprave tohto výrobku. Obsahuje množstvo semiačok na povrchu na kôrke a tiež vo vnútri, čím získava nenapodobiteľnú chuť.

Gramáž
500 g

chlieb tekvicový

Chlieb tekvicový

Tento ľahký nadýchaný chlebík obsahuje bielu múku a veľké množstvo tekvicových semiačok. Chlebík má pekný tvar a na stole pôsobí veľmi lákavo.

Gramáž
450 g